Skip to content

Wildvlees kopen

Kwaliteit

De prioriteit van Kip & Co Poelier ligt bij de kwaliteit van de producten. In tegenstelling tot de supermarkt bij u om de hoek bereiden wij onze producten ambachtelijk. Hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen. Breng een bezoekje aan onze winkel en proef het verschil!

Service

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de service naar de klant staat hoog in het vaandel bij Kip & Co Poelier. Naast de verkoop in de winkel doen wij ook bestellingen op maat. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan helpen wij u graag verder. “Uw wens is ons bevel”.

Social media

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Kip & Co Poelier heeft niet alleen een eigen website, maar is nu ook op social media actief. Volg ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Like nu onze Facebookpagina!

Wildvlees

Als kip poelier hebben wij verschillende soorten wildvlees in ons assortiment. Na de zomermaanden start het algemene wildseizoen waardoor u in het najaar bij ons terecht kunt voor heerlijk wild vlees. Mocht u eerder in het jaar ook al wild willen hebben, of bent u op zoek naar stukje wild vlees wat wij niet standaard in ons assortiment hebben? Geen probleem, neem dan even contact met ons op zodat we uw wensen en behoeften met u kunnen bespreken. Als poelier in Den Haag en als poelier in Rijswijk hebben wij verschillende soorten wildvlees in ons assortiment. Bijvoorbeeld veerwild.

 

Veerwild

Er zijn verschillende soorten veerwild bij ons als kip poelier in Rijswijk verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan fazant, houtduif, patrijs, struisvogel en wilde eend. De fazant komt in Nederland veel voor in bos- en heide gebieden. Het vlees van de fazant is erg mager en lichtbruin van kleur. Hierdoor wordt het vlees van de fazant vaak in spek gewikkeld. Wanneer u graag soep wilt koken met wildvlees, is het aan te raden om hier houtduif voor te gebruiken. Het vlees van de houtduif is donker van kleur, compact, mals en heeft meer smaak en geur dan het vlees van de tamme duif. Naast de verschillende gevogelte, hebben wij ook ander vlees in ons wildassortiment.

 

Andere soorten wild

Naast gevogelte hebben wij ook verschillende andere soorten wild in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld haas in ons assortiment. Het vlees van een jonge haas is mals, mager en roodbruin van kleur. Dit in tegenstelling tot het vlees van een oudere haas. Dit vlees is wat donkerder van kleur en wat droger. Ook voor het kopen van hert bent u bij ons aan het juiste adres. Het vlees van een hert is makkelijk en snel te bereiden en is sterk van smaak. Ook wanneer u eens een keer kangoeroe wilt eten kunt u bij ons terecht. Sinds kort is het namelijk weer toegestaan om kangoeroevlees te importeren. Kangoeroe is bij ons verkrijgbaar als biefstuk. Naast de verschillende soorten wild, hebben wij ook een breed assortiment aan borrelhapjes welke verkrijgbaar zijn in combinatie met onze hapjespan. Informeer in onze winkel naar de mogelijkheden.

 

WILT U MEER WETEN..

Over ons assortiment?

Over ons team