Skip to content

Poelier Den Haag

Kwaliteit

De prioriteit van Kip & Co Poelier ligt bij de kwaliteit van de producten. In tegenstelling tot de supermarkt bij u om de hoek bereiden wij onze producten ambachtelijk. Hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen. Breng een bezoekje aan onze winkel en proef het verschil!

Service

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de service naar de klant staat hoog in het vaandel bij Kip & Co Poelier. Naast de verkoop in de winkel doen wij ook bestellingen op maat. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan helpen wij u graag verder. “Uw wens is ons bevel”.

Social media

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Kip & Co Poelier heeft niet alleen een eigen website, maar is nu ook op social media actief. Volg ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Like nu onze Facebookpagina!

Kwaliteitsproducten van poelier in Den Haag

Kip & Co Poelier, dé poelier in Den Haag verkoopt enkel kwaliteitsproducten. Wanneer u op zoek bent naar een lekker stukje kip bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze producten worden zorgvuldig bereid, gegaard en gegrild. Als poelier in de omgeving van Den Haag staan wij niet alleen voor kwaliteit. Ook de service die wij aan u als klant bieden staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de verkoop van verschillende producten in onze winkel, verzorgen wij ook bestellingen op maat. Al uw wensen met betrekking tot de lekkerste stukken kip, wild en gevogelte zijn bespreekbaar. Wij helpen u graag. ‘Uw wens is immers ons bevel’.

 

Bestellingen op maat bij poelier in Den Haag

Of u nu op zoek bent naar een poelier in Den Haag, naar een poelier in Rijswijk of graag wildvlees wilt kopen, bij Kip & Co Poelier kunt u voor verschillende lekkernijen terecht. Naast de verschillende soorten kiplekkernijen, kunt u bij ons ook verschillende soorten ander gevogelte en wild vinden. Wij zijn namelijk een specialist in wild en gevogelte. Na de zomermaanden gaat het algemene wildseizoen van start. Het jachtseizoen loopt van oktober tot januari. Tijdens deze maanden hebben wij heerlijk wild vlees in ons assortiment. Mocht u eerder in het jaar wild willen hebben is dit natuurlijk geen probleem. U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we uw wensen en behoeften met u kunnen bespreken. Gedurende het jachtseizoen hebben wij verschillende soorten wild in ons assortiment.

 

Verschillende soorten wild

Wij hebben tijdens het jachtseizoen verschillende soorten wild in ons assortiment. Naast de verschillende soorten gevogelte zoals fazant, eend en houtduif, hebben wij ook haas, hert, konijn en wild zwijn in ons assortiment. Wanneer u op zoek bent naar een lekker stuk wild voor tijdens de feestdagen bieden wij u een ruime keuze uit de verschillende wildsoorten aan. Ook wanneer u op zoek bent naar een borrelschaal zoals bijvoorbeeld een hapjespan met kip dan bent u bij poeliersbedrijf Kip & Co in Rijswijk aan het juiste adres. Ons pannetje bestaat uit verschillende kiphapjes die tijdens borrelavondjes of tijdens de feestdagen niet mogen ontbreken. Wanneer u op zoek bent naar verschillende kiphapjes kunt u kiezen uit verschillende soorten hapjes. U kunt hierover vrijblijvend contact met ons opnemen.

WILT U MEER WETEN..

Over ons assortiment?

Over ons team