Skip to content

Kip Poelier

Kwaliteit

De prioriteit van Kip & Co Poelier ligt bij de kwaliteit van de producten. In tegenstelling tot de supermarkt bij u om de hoek bereiden wij onze producten ambachtelijk. Hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen. Breng een bezoekje aan onze winkel en proef het verschil!

Service

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de service naar de klant staat hoog in het vaandel bij Kip & Co Poelier. Naast de verkoop in de winkel doen wij ook bestellingen op maat. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan helpen wij u graag verder. “Uw wens is ons bevel”.

Social media

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Kip & Co Poelier heeft niet alleen een eigen website, maar is nu ook op social media actief. Volg ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Like nu onze Facebookpagina!

Kip poelier met kwaliteitsproducten

Kip & Co Poelier is dé poelier waarbij u terecht kunt op het moment dat u op zoek bent naar kwaliteitsproducten. Dit of u nu op zoek bent naar kip, kalkoen of wild. De prioriteit van ons als kip poelier ligt bij het leveren van kwaliteitsproducten. Wij bereiden onze producten allemaal zorgvuldig en ambachtelijk. Dit vaak in tegenstelling tot wanneer u naar de supermarkt gaat. Wij garanderen u een goede kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een poelier in Den Haag, naar een poelier in Rijswijk, bij Kip & Co poelier bent u aan het juiste adres voor het kopen van verschillende soorten kip.

 

Verschillende soorten kip

Wanneer u bij een kip poelier een hapjespan besteld, zal deze pan verschillende soorten kip bevatten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Gildehoen of Polderhoen. De Polderhoen is een Frans kippensoort wat ook wel het Hubberd ras genoemd wordt. Deze kippen groeien op in onze eigen Flevopolder en krijgen enkel biologisch voer. Deze kippen groeien op in hun eigen tempo en in een natuurlijke leefomgeving. Doordat dit kippensoort langzaam groeit en tevens een sterk kippensoort is, heeft het vlees van deze kippen meer smaak en een stevigere structuur. Naast deze Franse kippensoort, zijn er nog andere Franse kippensoorten die wij gebruiken bij het bereiden van onze kwaliteitsproducten. Dit zijn onder het kippensoort Label Rouge en het kippensoort Poule de Bresse. Naast de verschillende soorten kip, kunt u bij ons ook wildvlees kopen. Daarnaast kunt u gedurende het gehele jaar bij ons terecht voor het kopen van kalkoen.

 

Kalkoen

Nu de feestdagen weer voor de deur staan, kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van kalkoen. Wij leveren enkel kalkoen van uitstekende kwaliteit. Gedurende de rest van het jaar hebben wij ook kalkoen in onze koelingen liggen in de vorm van dij, rollade en filet. De kalkoenen die wij als kip poelier verkopen, komen hoofdzakelijk uit Frankrijk. Deze kalkoenen zijn vers, mals en van een uitstekende kwaliteit. Wanneer u buiten de feestdagen toch graag kalkoen wilt eten is dit natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Naast kip en kalkoen, hebben wij ook verschillende andere soorten gevogelte voor u beschikbaar.

WILT U MEER WETEN..

Over ons assortiment?

Over ons team

Vakantie

Wij zijn gesloten van 29 juli t/m 19 augustus in verband met vakantie.
Vanaf dinsdag 20 augustus bent u weer welkom!