Skip to content

Kippie Rijswijk

Kwaliteit

De prioriteit van Kip & Co Poelier ligt bij de kwaliteit van de producten. In tegenstelling tot de supermarkt bij u om de hoek bereiden wij onze producten ambachtelijk. Hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen. Breng een bezoekje aan onze winkel en proef het verschil!

Service

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de service naar de klant staat hoog in het vaandel bij Kip & Co Poelier. Naast de verkoop in de winkel doen wij ook bestellingen op maat. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan helpen wij u graag verder. “Uw wens is ons bevel”.

Social media

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Kip & Co Poelier heeft niet alleen een eigen website, maar is nu ook op social media actief. Volg ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Like nu onze Facebookpagina!

Kippie Rijswijk: kant- en klaar maaltijden

Wanneer u op zoek bent naar kant- en klaar maaltijden die zorgvuldig bereid worden, bent u bij kippie in Rijswijk aan het juiste adres. Kip & Co maakt kant- en klaar maaltijden die met kwaliteitsproducten bereid worden. Wij vinden het belangrijk om smakelijke gerechten te bereiden. Dit zodat u toch lekker kunt eten op het moment dat u geen zin heeft om te koken. Al onze gerechten worden zorgvuldig en volgens de hygiëneregels bereid. Dit zodat u verzekerd bent van een heerlijke verantwoorde kant- en klaar maaltijd. U kunt bij zowel kippie in Rijswijk, bij een poelier in Den Haag als bij een poelier in Rijswijk terecht voor het kopen van verschillende kant- en klaar maaltijden.

 

Verschillende soorten maaltijden

Wij hebben verschillende soorten kant- en klaar maaltijden in ons assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor het kopen van overheerlijke Oosterse maaltijden, zoals bijvoorbeeld bami, nasi en mihoen. Tijdens het bereiden van deze maaltijden maken wij enkel gebruik van dagverse producten. Naast de verschillende Oosterse maaltijden hebben wij ook andere kant- en klaar producten in ons assortiment zoals eigen gemaakte Indische balletjes en kiploempia’s. Ook wanneer u lekkere smeersels zoals paté voor op een stokbroodje zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij de kippie pan in ons assortiment, welke bestaat uit verschillende gegrilde kipproducten en kunt u ander wildvlees kopen.

 

Gegrilde kipproducten

Gegrilde kip is één van de specialiteiten van Kip & Co als kip poelier. Wij hebben standaard verschillende overheerlijke grillproducten in onze koelvitrines liggen. Daarnaast hebben wij standaard opgemaakte hapjesschalen zodat u verzekerd bent van een lekker hapje voor bij de borrel. Wij grillen onder andere hele kippen, poten, dijen, drumsticks, dijfilets, rollades en borrelhapjes. Daarnaast hebben wij gegrilde scharrelkippen in ons assortiment en verschillende soorten grilworst. Tevens is het mogelijk om andere producten uit ons assortiment te laten grillen. Indien u dit wenst, komen wij graag met u in contact zodat we de mogelijkheden hieromtrent met u kunnen bespreken. Naast de kant- en klaar maaltijden kunt u ook onze heerlijke kippeling eens proberen. Kippeling zijn stukjes krokante kip en zijn gemaakt van dijfilets. Wanneer u ons uitgebreide assortiment zelf wilt komen aanschouwen bent u van harte welkom bij kippie in Rijswijk.

 

WILT U MEER WETEN..

Over ons assortiment?

Over ons team