Skip to content

Kippie pan

Kwaliteit

De prioriteit van Kip & Co Poelier ligt bij de kwaliteit van de producten. In tegenstelling tot de supermarkt bij u om de hoek bereiden wij onze producten ambachtelijk. Hierdoor kunnen wij u een goede kwaliteit garanderen. Breng een bezoekje aan onze winkel en proef het verschil!

Service

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de service naar de klant staat hoog in het vaandel bij Kip & Co Poelier. Naast de verkoop in de winkel doen wij ook bestellingen op maat. Mocht u bepaalde wensen hebben, dan helpen wij u graag verder. “Uw wens is ons bevel”.

Social media

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Kip & Co Poelier heeft niet alleen een eigen website, maar is nu ook op social media actief. Volg ons op Facebook en maak kans op leuke prijzen! Like nu onze Facebookpagina!

De kippie pan

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u uw gasten lekker hapjes serveren? Dan is het bestellen van de partypan aan te raden. Kip & Co is een kip poelier waarbij u terecht kunt voor het kopen van verschillende lekkernijen voor diverse feestjes en partijen. De partypan is gemakkelijk in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is de stekker van de pan in het stopcontact te steken en de hapjes in de pan doen. Binnen een half uur is alles goed warm, zodat u uw gasten verschillende lekkernijen voor kunt schotelen. De kippie pan is geheel naar wens samen te stellen. U kunt kiezen voor een partypan welke bestaat uit één productsoort, maar ook uit een partypan met diverse soorten lekkernijen.

 

Diverse soorten lekkernijen

Wanneer u op zoek bent naar een poelier in Den Haag of naar een poelier in Rijswijk voor het kopen van verschillende lekkernijen, bent u bij Kip & Co poelier aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor een kippie pan, kunt u deze man laten vullen met diverse lekkernijen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit borrelhapjes en vleugels, uit kipballetjes, uit kippeling en uit mini kipsaté. De party pan kunt u in onze winkel bestellen en is te bestellen met een inhoud vanaf 75 stuks. Wanneer u binnenkort een feestje organiseert of gezellig een avondje wilt borrelen met vrienden en op zoek bent naar verschillende lekkernijen, is het bestellen van de kippie pan aan te raden. Wanneer u andere wensen en behoeften heeft met betrekking tot de verschillende lekkernijen is dit altijd bespreekbaar.

 

Wensen en behoeften

Naast dat wij met onze kippie in Rijswijk streven naar het bereiden en verkopen van enkel kwaliteitsproducten, vinden wij de service voor u als klant minstens zo belangrijk. Naast de verschillende hapjes, bieden wij u ook verschillende andere soorten lekkernijen aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld wildvlees kopen. U kunt hierbij kiezen uit vers, mals vlees of uit poelet. Wanneer u specifieke wensen en behoeften heeft met betrekking tot een bepaald product, kunt u dit altijd met ons bespreken. Samen met u zullen we kijken naar de mogelijkheden die er zijn zodat u verzekerd bent van een lekker stukje vlees of andere lekkernijen.

 

WILT U MEER WETEN..

Over ons assortiment?

Over ons team