Skip to content

Kant en klaar

KANT EN KLAAR

Heeft u geen zin om te koken, maar wilt u toch iets smakelijks eten? In onze winkel kunt u ook terecht voor heerlijke kant en klare producten. Hieronder vindt u hiervan een overzicht.

GRILL

In onze winkel hebben wij heerlijke grillproducten standaard in de toonbank liggen. Wij grillen hele kippen, poten, drumsticks, dijen, dijfilets, rollades en borrelhapjes/vleugels. Ook hebben wij gegrilde scharrelkippen en scharrel grillworst (naturel en met kaas). Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om andere kippen uit ons assortiment te laten grillen. Dit doen wij echter wel alleen op bestelling.

OOSTERS

U kunt bij ons terecht voor heerlijke maaltijden zoals: bami, nasi en mihoen. Wist u dat de maaltijden die wij u aanbieden van de scharrelkip zijn? Verder verkopen wij eigen gemaakte kant en klare kipsaté met satésaus, eigen gemaakte Indische balletjes en overheerlijke kiploempia’s.

PATÉ

Zoekt u iets lekkers voor op een stokbroodje of toastje? Het hele jaar door kunt u bij ons eendenrillette verkrijgen. Heerlijk met een beetje cranberry compote. Ook hebben wij in het wildseizoen fazantpaté, wild zwijn paté en parelhoenpaté.

GEROOKT

Het hele jaar door hebben wij gerookte kipfilet en gerookte eendenborstfilet. Heerlijk voor bijvoorbeeld koude gerechten zoals salades.

OVERIG

Iets anders proberen? Kippeling zijn heerlijke krokante stukjes kip, gemaakt van dijfilets. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een heerlijke kippensoep die wij zelf maken. Verder verkopen wij ook kipballetjes, kipnuggets, mini kipsaté en kipkroketten.

TIP

Geeft u een feestje? Bestel de partypan! U kunt kiezen voor een hele pan met vleugels/borrelhapjes, kippeling, mini saté of kipballetjes. Kunt u niet kiezen? Geen probleem, bestel dan de mix pan!
Vakantie

Wij zijn gesloten van 29 juli t/m 19 augustus in verband met vakantie.
Vanaf dinsdag 20 augustus bent u weer welkom!